Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@20:51:54 GMT

چرا دنا و سراتو در بورس کالا عرضه نشد

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۱۱۳۳۰۰

چرا دنا و سراتو در بورس کالا عرضه نشد

مدیرعامل بورس کالا می گوید در صورت عدم عرضه محصولات ایران خودرو و سایپا در بورس این دو شرکت نمی توانند از طریق بورس تامین مالی کنند.

ایران آنلاین /حامد سلطانی‌نژاد، درباره اینکه چرا ایران خودرو و سایپا علیرغم امیدنامه عرضه دنا و سراتو در بورس کالا، این دو خودرو را در بورس ادامه ندادند، اظهار کرد: آن شرطی که در هیات پذیرش برای عرضه کالا گفته می‌شود برای این است که بازار شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر آن ها کالا را در بورس عرضه نکنند بازارش شکل نمی‌گیرد و ما هم می‌توانیم دیگر موضوع را پیگیری نکنیم.

وی ادامه داد: هدف آن‌ها این بود که تامین مالی کنند، ولی تامین مالی در بورس‌های کالایی به پشتوانه عرضه کالا شکل می‌گیرد، اگر عرضه استمرار پیدا می‌کرد تامین مالی هم صورت میگرفت و این جزو مشوق هایی است که بورس کالا می‌دهد چرا که شفافیت پاداش‌هایی دارد که یکی از آن ها تامین مالی است.

مدیرعامل بورس کالا ادامه داد: شاید خودروسازها روش‌های دیگری برای تامین مالی پیدا کرده‌اند یا مشکل دیگری سر راهشان پیدا شده، ولی ما شرایط را برایشان کامل فراهم کردیم حتی با ایران خودرو به یک مدل فروش رسیدیم که نمایندگی‌های ایران خودرو هم بتوانند در آن نقش آفرینی کنند، ولی خودشان نخواستند.

سلطانی‌نژاد درباره عرضه فولاد در بورس کالا نیز گفت: به دنبال این هستیم که کل زنجیره فولاد را به بورس کالا بیاوریم به همین علت به تازگی مذاکراتی با فعالان سنگ آهن داشتیم تا بتوانیم کنسانتره سنگ آهن و آهن اسفنجی را در بورس عرضه کنیم کشف قیمت این محصولات در بورس می‌تواند کمک موثری به کشف قیمت دیگر محصولات داشته باشد.

وی تاکید کرد: همیشه این اختلاف وجود دارد که اگر بخشی از محصول در بورس عرضه می‌شود چرا بخش دیگرش نباید در بورس معامله شود. البته در این مورد دغدغه ای هم وجود داشت که ماده اولیه تولید فولاد به تولید کنندگان عمده و مستمر فولاد نرسد که این مشکل با یک قرارداد مستمر کشف پریمیوم برطرف شد این موضوع با حضور وزیر اقتصاد به تصویب شورای عالی بورس رسید. در نتیجه این مصرف کنندگان کنسانتره سنگ آهن می‌توانند با عقد قرارداد بلند مدت در بورس با قیمت کمتری نسبت به قیمت های مرجع که در بورس کشف میشود محصول مورد نیاز خود را دریافت کنند.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۳۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک

عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک ضمن اشاره با ادامه برخورد با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق، گفت: متاسفانه میزان کشفیات کالا‌های قاچاق عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مجید افتخاری» عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تداوم روند مقابله دستگاه‌های نظارتی با فروشگاه‌های عرضه کننده کالای قاچاق اظهار کرد: این امر همچون ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۲ کماکان ادامه دارد. تاکنون مواردی مشاهده شده که بیان‌گر تداوم برخورد‌ها و همچنین عدم توقف آن‌ها در سطح بازار است.


این عضو هیئت رئیسه اتحادیه تولید و صادرکنندگان پوشاک تاکید کرد: در حال حاضر نکته قابل تاملی که درباره این موضوع وجود دارد آن است که میزان ارزش و یا حجم کشفیات پوشاک قاچاق هیچ ربطی با ارزش و یا حجم واقعی بازار قاچاق این کالا ندارد. به بیان ساده‌تر، عددی که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره مقدار کشفیات در اسفند سال ۱۴۰۲ اعلام کرده شاید معادل فروش یک یا دو فروشگاه عرضه کننده کالای قاچاق باشد.


وی تاکید کرد: این عدد به هیچ وجه با واقعیت بازار قاچاق پوشاک همخوانی ندارد. در آن برهه زمانی سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد که نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان ارزش پوشاک قاچاقی بوده که از محل برخورد با چند فروشگاه کشف شده است. این عدد فقط میزان فروش یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کنندگان این نوع کالا است.


افتخاری تصریح کرد: در طول سال‌های اخیر به دلیل عدم مقابله دستگاه‌های نظارتی با قاچاق، این معضل از گستردگی بالایی برخوردار شده است؛ لذا، برخورد با این موضوع در زمان حال یک مسئله راحتی نخواهد بود.


وی در پایان اتخاذ یک راهبرد صحیح و در عین حال جامعه را به عنوان راه موثر برای مقابله جدی با کالای قاچاق عنوان کرد و درباره آن توضیح داد: امروزه مهمترین عامل در جلوگیری از پدیده مقابله با توسعه آن در سطح بازار است. در حال حاضر عرضه پوشاک قاچاق در سطح بازار از اشکال و روش‌های مختلفی برخوردار شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: پوشاک قاچاق ، کالای قاچاق ، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، مجید افتخاری ، واحد صنفی ، اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAD

دیگر خبرها

  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • صف خرید فورس ۶ تن در بورس کالا
  • معامله نخستین گواهی سپرده سکه صادره خزانه بورس کالا
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • تحلیل فولاد ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد